Gloria Bell

Versioner: Org

Biograf-Info #: 6636
DK Premiere: Tor. 11. Apr. 2019
USA Premiere: Fre. 8. Mar. 2019
Udlejer: Angel Distribution A/S
Censur: t.o.11
Længde: 1:42:00
FFOC: (Credit Offset) 1:36:25
Billedformat: 2.39 Scope
Lydformater:
Instruktør: Sebastián Lelio
Genre: Drama, Romantik
Medvirkende:
Julianne Moore, John Turturro, Michael Cera, Caren Pistorius, Brad Garrett, Jeanne Tripplehorn, Rita Wilson, Sean Astin, Holland Taylor, Tyson Ritter, Barbara Sukowa, Cassi Thomson, Alanna Ubach

Handling:
Gloria er i 50'erne, nyligt fraskilt og med to voksne børn. Efter sin skilsmisse er der vendt op og ned på hendes liv, og Gloria er havnet pladask i en midtlivskrise. Hendes børn har travlt med deres eget liv, og hun er i tvivl om, hvorvidt hun har spildt sit liv på sit tidligere ægteskab. Er der oplevelser og øjeblikke hun ikke har udlevet, og er det nu er for sent at ændre på sit liv og livsførelse? Det sætter hun sig lettere desperat for at udfordre. Hun bruger dagtimerne på sit 8-16 job, men dispenserer for dette, når hun i de blå timer slår sig løs i nattelivet i L.A. En aften opstår der en uventet romance mellem Gloria og den tidligere soldat Arnold, og det bliver starten på en affære, der giver håb om at ægte kærlighed stadig er opnåeligt, også selvom man er midt i livet.

Plot (English):
Gloria is a free-spirited divorcée who spends her days at a straight-laced office job and her nights on the dance floor, joyfully letting loose at clubs around Los Angeles. After meeting Arnold on a night out, she finds herself thrust into an unexpected new romance, filled with both the joys of budding love and the complications of dating, identity, and family.

Copyright © 2019 [Biograf-info.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.