Luna Og Den Magiske Krystal
Eng: Latte & The Magic Waterstone

Versioner: Dk

Biograf-Info #: 7294
DK Premiere: Tor. 6. Aug. 2020
USA Premiere:
Udlejer: Angel Distribution A/S
Censur: t.f.a.
Længde: 1:29:00
FFOC: (Credit Offset) (1:16:53)
Billedformat:
Lydformater: 5.1
Instruktør:
Genre: Animation, Eventyr, Komedie, Familie
Medvirkende:
Stemmer: Ashley Bornancin, Danny Fehsenfeld, Leslie L. Miller, Byron Marc Newsome, Eric Saleh, Gunnar Sizemore, Paulette Victor-Lifton

Handling:
Luna er ikke et helt almindelig lille pindsvin. Hun er sprængfuld af energi og har en næsten for levende fantasi. Hun elsker at fortælle historier til alle der vil lytte, og fælles for alle hendes fortællinger er, at Luna altid får tegnet sig selv som den frygtløse heltinde, der redder dagen. Så da skovens dyr opdager, at den magiske vandsten er forsvundet, og at skoven står over for en tørke, føler Luna sig forpligtet til at få den tilbage fra bjørnekongen, der stjal den. Så nu skal Luna bevise, at hendes mod er lige så stort som hendes mange fortællinger giver udtryk for. Med på missionen er Lunas ven, egernet Tjum, og de må hurtigt lære at arbejde sammen som et hold, da de to usandsynlige helte pludselig tager afsted på deres livs eventyr!

Plot (English):
Follows the journey of a young hedgehog who wants to save the forest and its inhabitants from a horrible drought by reclaim a magical waterstone from the bear king.

Copyright © 2020 [Biograf-info.dk]. Alle rettigheder forbeholdes.